Image 1

Spelar ni julklappsspelet?


Här är appen som hjälper er med tiden.

Download at appstore

Image 2

Fast tid eller slumpad tid?


Ställ in eran önskade speltid.

Download at appstore

Image 3

Hittar ni inte tärningen?


Finns i appen.

Download at appstore

Take Tour Take Tour

Julklappsspelet

Är du en av alla Svenskar som spelar julklappsspelet?
Här är appen som hjälper er med tiden i spelet oavsett om ni har en bestämd tid eller slumpar tiden för spelet.

Download at appstore
App

Hur funkar appen:

För att spela så bestämmer ni er för om ni ska ha fast tid eller slumpa tiden. Ifall ni ska ha en bestämd tid välj tid och tryck start. Ifall ni vill slumpa tid tryck på slumpa tid och välj max min tid. Appen slumpar då en tid mellan dessa två tider. Tryck sedan start. Det går alltid att dölja eller visa tiden men tjuv titta ska man ju inte. Tänk på att ha ljudet på högt så ni verkligen hör när spelet är slut. Det krävs även att appen är aktiv för att timern ska fungera (funkar inte ifall appen är i bakgrunden). När du har timern igång så förhindrar appen din enhet från att gå i viloläge. Hittar ni inte tärningen till spelet så finns det i appen.

Lycka till och god jul !!!

Regler Julklappsspelet

Idéen bakom Julklappsspelet är att alla köper en eller flera julklappar till en fast summa t.ex. 100kr var vilket man bestämt innan julafton. För att spela så lägger alla paketen i en hög på bordet, därefter turas man om och slå med en tärning. Vid 1:a eller 6:a får man välja en julklapp från högen. När alla julklappar är slut så bestämmer man en tid som slumpas eller bestäms. Därefter fortsätter spelet om en spelare kastar 1:a eller 6:a så får denna byta paket med en annan spelare. När klockan ringer så får alla behålla den julklapp man har framför sig.

Alternativ på regler

Istället för en tärning kan man använda två tärningar, alternativt bara en och man måste slå 6:a. Man kan spela så att man bara kan ha en julklapp åt gången eller att en spelare kan ha flera julklappar. Efter att man har delat ut alla julklappar och ska spela om dem så kan man antingen öppna dem innan spel eller efter att spelet är slut.